Back

Holland Green

Location London W8

Status Completed June 2016


Description

The Interior Design team at Squire and Partners have created a scheme for a two bedroom apartment within a residential development on Kensington High Street, west London. The brief was to maximise the budget working within a tight timeframe to create a calm and comfortable environment where the owner could relax with visitors while in London.

 

A palette of natural materials including  American walnut, bronze detailing and neutral soft furnishings were combined to create a cohesive and generous sense of space, while a new bespoke kitchen island clad in white Venaro Corian has provided a focal point for the open plan living and dining area. Internal partitions were altered to create full height storage where previously unusable spaces existed.

 

Furnishings were sourced from British, Italian and German designers, including B&B Italia, Minotti, Knoll, Molteni and Porta Romana. local joinery experts Adam Williams were commissioned to design and build the beside tables.

Team

Contractor Stoneforce, Intervari, Smartcomm

Photographer Gareth Gardner



1/10